ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 23/9/2019 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας (SEVEN) ο Αγιασμός.
 • Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία της Ακαδημίας μας με την Doctor’s Hospital, την MEDassist Network S.A. και την A plus 1 βάσει της οποίας θα παρευρίσκεται κινητή μονάδα στο χώρο μας (SEVEN) η οποία θα πραγματοποιεί πακέτο εξετάσεων και θα εκδίδει επιτόπου την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, η οποία είναι υποχρεωτική από 1/8/2019 και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών σε προπονήσεις και αγώνες.
 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επίσημες πρώτες προπονήσεις των τμημάτων μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται:

  Κ16-> Δευτέρα 26 Αυγούστου (Νεοπεντελικός)
  Κ14-> Πέμπτη 29 Αυγούστου (Νεοπεντελικός)
  Κ12-> Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου (Seven)
  Κ10-> Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου (Seven)
  Κ8-> Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου (Seven)

  Oλες οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στις αναγραφόμενες ώρες που έχουν ανακοινωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων.

 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτό το Σάββατο στις 18:00 στις εγκαταστάσεις μας στο Seven θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Λήξης της ακαδημίας μας.Μια ακόμη όμορφη χρόνια γεμάτη ποδόσφαιρο και εμπειρίες έφτασε στο τέλος της και ήρθε η ώρα να την αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί σε μια μικρή γιορτή παίζοντας μπαλίτσα και περνώντας ευχάριστα όπως πάντα.

  Σας περιμένουμε!

 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Κ10 θα συμμετάσχει στο Καλοκαιρινό Τουρνουά του Παπάγου που θα διεξαχθεί την επόμενη βδομάδα από 31/5-2/6 στις εγκαταστάσεις του Soccer Park.Επίσης στο ίδιο Τουρνουά θα λάβει μέρος και η Κ8 η διεξαγωγή του οποίου θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη βδομάδα από 7/6-9/6 στις ίδιες εγκαταστάσεις.
 • Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23/3/2019 θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο μας μετρήσεις τεχνικής, σωματικής και αερόβιας ικανότητας από τον καθηγητή κύριο Ευάγγελο Μπεκρή.
  Στη συνέχεια ο καθηγητης θα επισκεφτεί το χώρο μας για να συζητήσει με τους γονεις τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
  Η συμμετοχή είναι προαιρετική, αλλά θεωρούμε ότι είναι απαραίτητες αυτές οι μετρήσεις για να αξιολογήσουμε την εξέλιξη των παιδιών μετά τις ιδιαίτερα δυσκολες προπονητικές μονάδες που πραγματοποιούνται στην ακαδημία μας.
 • Σήμερα θα μας τιμήσει ο Δάσκαλος του Ashihara(full contact) Πολιουδακης Γιωργος, με την παρουσία του , θα κάνει προπόνηση- επίδειξη με κάποιους μαθητές του και με την Κ16 (17:40-18:30)!
  Στην επίδειξη θα συμμετέχει κ ο προπονητής μας Κάτζος Διονύσιος.
  Όσα παιδιά από την Κ 14 επιθυμούν να μείνουν για προπόνηση θα ήταν ιδιαίτερη χαρα μας ! Εννοείται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση !
 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή 27/1 και ώρα 11:30 στις εγκαταστάσεις μας στο Seven θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της ακαδημίας μας!Η κοπή της πίτας αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας σημαντικής οικογενειακής στιγμής, στην καινούρια χρονιά που έρχεται και για αυτό ακριβώς τον λόγο φέτος αποφασίσαμε στην οικογενειακή αυτή στιγμή, να βρεθούν όλα τα τμήματα μαζί και όλα τα μέλη της ομάδας μας!

  Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!

  Σας περιμένουμε 

   

 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΕΟΡΤΩΝ :
  ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018
  Κ-10 & Κ-8 : 10:00
  Κ-16 & Κ-12 : 11:00
  Κ-14 : 12:00
  ΠΕΜΠΤΗ 27/12/2018
  Όλα τα τμήματα κανονικά στις ώρες που έχουν όλη τη σεζόν.
 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΟΦΙΚΟ : 28-30/12/2018
 • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ : 2-5/1/2019
 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω αδυναμίας του αντιπάλου, ο αγώνας της Κ12 (1) με το St” Catherines college την Κυριακή 4/11/2018 αναβάλλεται.
 • ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9/2018
  ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : 10:00 πμ.
  Κ-10 & Κ-8 : 10:00 πμ.
  Κ-14 : 12:30 μμ.
  Κ-16 : 13:30 μμ.
 • ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
  Κ-16 & Κ-14 ΔΕΥΤΕΡΑ 27/8/2018
  Κ-12 & Κ-10 & Κ-8 ΔΕΥΤΕΡΑ 3/9/2018
 • ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ
  Κατόπιν οδηγίας της ΕΠΟ αλλάζει η ονομασία των τμημάτων υποδομής των ερασιτεχνικών σωματείων ως εξής :
  Γεννηθέντες 2003 – 2004 –> Κ – 16
  Γεννηθέντες 2005 – 2006 –> Κ – 14
  Γεννηθέντες 2007 – 2008 –> Κ – 12
  Γεννηθέντες 2009 – 2010 –> Κ – 10
  Γεννηθέντες 2011 – 2012 – 2013 –> Κ – 8
 • ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
  Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 25/6/2018 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της ακαδημίας μας από τις 17:00 έως τις 19:30.
  Οι γονείς της ακαδημίας μας θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν εκδίκηση από τα παιδιά τους
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για τις περσινές ήττες που γνώρισαν!
  Γονείς VS Παιδιά λοιπόν σε ένα εορταστικό κλίμα για να κλείσει όμορφα άλλη μια πολύ γεμάτη χρονιά!
  Να είστε όλοι εκεί!
 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι προπονήσεις της Δευτέρας 28/5/2018 δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα του γηπέδου!

 

 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή 10/9 και ώρα 11:00 η ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει τον Αγιασμό της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς!

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη και θα μας έδινε ιδιαίτερη χαρά και ώθηση σε ακόμη μια χρονιά (όπως όλα δείχνουν) πολλά υποσχόμενη!

Οι αθλητές (παλιοί και καινούριοι) μας, καλούνται να παρουσιαστούν με την αθλητική τους περιβολή.

Μετά το πέρας του Αγιασμού θα ακολουθήσει η προγραμματισμένη προπόνηση των Προτζούνιορ και Μπόμπιρων μας!

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!

 

 

 • FOTO1

 

 • Την Κυριακή που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης της ακαδημίας μας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους μέσα από την καρδιά μας, που για ακόμη μια χρονιά δώσατε το παρόν στην ομορφη αυτή Οικογενειακού κλίματος εκδήλωση μας και μοιραστήκαμε όλοι μαζί στιγμές όμορφες, χαρούμενες και χαμογελαστές!

Να ευχαριστήσουμε επίσης την attraction της βραδιάς, την ομάδα των Μπαμπάδων, η οποία κατάφερε να επιβιώσει από σειρά αγώνων τουλάχιστον 2 ωρών, χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί κανένας στα επείγωντα…

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους αγαπημένους μας
Λουκά Νίκο και Δημήτρη Μαρκάτο για την εκπληκτική δουλειά τους στο κομμάτι του ψησίματος!!!

Τον Dj μας Γιώργο Κατζο για την επιμέλεια της μουσικής

Και την Διεύθυνση της αθλητικής μας εγκατάστασης που για άλλη μια φορά σταθήκε δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε!

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι χαρά, είναι υγεία και μόνο αν καταφέρεις να το δεις μέσα από αυτό το τρίπτυχο θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος.

Και ποιο θα είναι το κέρδος σου;

Να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις!

 

 • Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως την Κυριακή 25/6 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της φετινής σεζόν της Ακαδημίας μας.

Θα πραγματοποιηθούν αγώνες μεταξύ μπαμπάδων, μεταξύ μπαμπάδων και παιδιών και θα γίνουν και οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων της αγωνιστικής χρονιάς που μας πέρασε.

Η παρουσία σας θα μας έδινε ιδιαίτερη χαρά, να γιορτάσουμε μαζί την λήξη ακόμη μιας πολύ γεμάτης ποδοσφαιρικής σεζόν!

 

 • Μια πολύ εποικοδομητική περίοδος (αυτή των διακοπών του Πάσχα) έφτασε στο τέλος της. Όπως όλοι γνωρίζετε η ακαδημία μας τις μέρες που περάσανε δεν έμεινε άπραγη και με μοναδικό της στόχο την αγωνιστική διάγνωση αλλά και βελτίωση των αθλητών της συμμετείχε σε διάφορα Πασχαλινά Τουρνουά εντός της Αθήνας.

Τα Τουρνουά αυτά (είτε Χριστουγεννιάτικα-Πασχαλινά-Καλοκαιρινά) εκτός από το καθαρά ψυχαγωγικό κομμάτι που προσφέρουν στα παιδιά είναι πολύ σημαντικά καθώς βλέπουμε πως αυτά συμπεριφέρονται και αποδίδουν σε μαζεμένα καθημερινά παιχνίδια, συνθήκες πίεσης με αντιπάλους δυνατούς που μέσα στη σεζόν -λόγω των κλειστών ομίλων των πρωταθλημάτων μας- δεν έχουμε την ευχέρεια να αντιμετωπίσουμε.

Τα τμήματα μας στο Τουρνουά που διοργάνωσε η Σχολή Ολυμπιακού Αλίμου είχαν μια αρκετά καλή και οργανωμένη παρουσία. Οι Παμπαίδες μας τερμάτισαν 1οι, ενώ Τζούνιορ και Προτζούνιορ κατέκτησαν την 2η θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους (μετάλλια και βραβεύσεις θα απονεμηθούν όπως πέρσι στη τελετή λήξης μας)!

Στο Τουρνουά μετά το Πάσχα που διοργάνωσε το Soccer Link οι Παμπαίδες μας από καθαρή ατυχία δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο ενώ οι Μπόμπιρες αγωνίστηκαν με κορυφαίες ακαδημίες του χώρου και η εικόνα τους παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε λόγω των εξόδων του Πάσχα. ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατη!

Δεν θέλουμε να ξεχνάτε ΠΟΤΕ πως είμαστε μια καινούρια ακαδημία και προσπαθούμε να είμαστε μέσα σε όλα τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) και στόχο της έχει το καλύτερο πρώτα από όλα για τα παιδιά της και μετά για την προοπτική της (που στόχο έχει την ανάπτυξη των παιδιών της/σας).

Από αύριο μπαίνουμε ξανά σε κανονικό πνεύμα προπονήσεων και καθημερινότητας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, προετοιμαζόμαστε για τα τελευταία δύσκολα παιχνίδια των πρωταθλημάτων μας, για τα καλοκαιρινά τουρνουά σε Μετέωρα/Βόλο και για το καλοκαιρινό Camp/Κατασκήνωση που ετοιμάζουμε (έκπληξη).

Σας θέλουμε δίπλα μας στα δύσκολα, για να τα κάνουμε ΜΑΖΙ πιο εύκολα για τα παιδιά μας/σας!

 • Η αγαπημένη μας Δαφνούλα και η ακαδημία της -Κυανέρυθρες Ακαδημίες Πανιωνίου- θα πραγματοποιήσουν από κοινού την γιορτή τους στον εντυπωσιακό και ζεστό χώρο της »Σπηλιάς της Ακρόπολης».

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ΜΑΖΙ μια πολύ όμορφη βραδιά με ποτό, φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό!

Η μικρή οικογένεια μας κατάφερε μέσα σε 2 μόλις χρόνια (παρά κάτι μήνες) να κερδίσει τον σεβασμό της ποδοσφαιρικής Αθήνας και να θέσει τις βάσεις για τα καλύτερα που έρχονται.

Και αυτό είναι που γιορτάζουμε στις 18 Μαρτίου!

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα και θα μας δώσει κουράγιο και δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.

 • ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ SEVEN UNITED

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ στις αθλητικές εγκαταστάσεις Seven F.C. η ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει την τελετή λήξης για την όμορφη και εποικοδομητική χρονιά που πέρασε.

Κατά την διάρκεια της τελετής θα διεξαχθούν happenings και διαγωνισμοί για τους μικρούς μας αθλητές και όχι μόνο…!!!

Θα χαρούμε πάρα πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και είμαστε βέβαιοι πως οι εκπλήξεις που ετοιμάζουμε θα σας αποζημιώσουν!

 

12189598_1477790549197418_1085859303058892194_n

Η προσπάθεια για ενημέρωση των γονιών από την Ακαδημία μας συνεχίζεται!!! Οι ψυχολόγοι μας, Μαρία Ντίνου, Ελευθερία Πατακάκη θα είναι διαθέσιμοι αύριο Πέμπτη 29/10 όπως και κάθε τελευταία Πέμπτη και ώρα 17:00 στο προπονητικό μας κέντρο, να συζητήσουν και να αναλύσουν τα οποία θέματα σας απασχολούν και βέβαια να δώσουν μια διαφορετική προσέγγιση των οποιοδήποτε προβλημάτων μας!

 

 

 • Συνεχίζοντας την επιστημονική ενημέρωση των μελών της, η Ακαδημία μας έχει την τιμή να φιλοξενήσει την επόμενη Κυριακή 4/10 και ώρα 09:45,στις εγκαταστάσεις της,τον Καρδιολόγο Αλέξανδρο Συκιώτη με σκοπό να ενημερώσει , να πληροφορήσει και να διδάξει τους γονείς πάνω στα θέματα: Αθλητισμός-Παιδί-Καρδιολογικά θέματα.

 

 

 • Έπειτα λοιπόν από την πρώτη πετυχημένη συνεδρία των πολύ αξιόλογων ψυχολόγων μας, με τα όσα ενδιαφέροντα μας είπαν,συνεχίζουμε την επιστημονική ενημέρωση ,ελπίζοντας να έχουμε και πάλι τεράστια προσέλευση κόσμου , δίνοντας μας έτσι την δύναμη να συνεχίσουμε!!

 

 

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΜΟΚΕΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ FIFA (QUALITY TURF)

To CLUB μας και η Εταιρεία τοποθέτησης μοκετών ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών Terrain συμφώνησαν στην τοποθέτηση νέας μοκέτας προδιαγραφών  FIFA QUALITY FOR FOOTBALL TURF – 2 STAR (επιπέδου UEFA Champions League) σε 50 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης η οποία υπεγράφη στις 4/9/2015.

Εκ της Νέας Διεύθυνσης του Seven Fc.