ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

logo

Μετά την απίστευτα επιτυχημένη πρώτη χρονιά της ακαδημίας Seven United και αφού για 1 ολόκληρο χρόνο δουλέψαμε σκληρά πάνω στους αθλητές μας και μελετήσαμε την κάθε λεπτομέρεια, ποτέ δεν σταματήσαμε και δεν επαναπαυτήκαμε.

Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και καθιέρωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα σε αυτόν της υποδομής, κατορθώσαμε μέσα σε μια πολύ γεμάτη σεζόν να κερδίσουμε τον σεβασμό και την επικρότηση πολύ μεγάλων ακαδημιών και ανθρώπων ήδη καταξιωμένων που έχουν φθάσει σε υψηλό επίπεδο.

Οι ενέργειες και οι συνεργασίες ήταν άπειρες.

Τα δυο μεγαλύτερα κατορθώματα των υπευθύνων μας ακούνε στο όνομα Δάφνη Αθηνών και Πανιώνιος.

Μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον Γιώργο Αγγέλη βρέθηκε η χρυσή τομή και πλέον μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας ο ΠΑΟ Δάφνη Αθηνών, με έδρα του το πανέμορφο γήπεδο του Ρουφ αποτελεί το μεταίχμιο των λιλιπούτιων αθλητών μας.

Η Δάφνη εκτός του ότι είναι καταγεγραμμένη στην ΕΠΣΑ ως το Νο 4 σωματείο (ιδρύθηκε το 1920) έχει το προνόμιο να είναι η άμεσα συνεργαζόμενη ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Η σκληρή και σοβαρή δουλειά μας, ακούστηκε, επιβεβαιώθηκε και  επιβραβεύτηκε από τον Δημήτρη Κουζινό (κάτοχος διπλώματος UEFA A”) παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, προπονητή επί σειρά ετών των Κ17 και Κ2Ο του »Ιστορικού» και ενός από τους μόνιμους στυλοβάτες και υπεύθυνους των πιο επιτυχημένων τμημάτων υποδομής σε ολόκληρη την Ελλάδα.

O κ Κουζινός από την φετινή χρονιά μάλιστα εκτελεί και χρέη Τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας μας, οι ιθύνοντες της οποίας μοναδικό στόχο έχουν την εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές μας, μέσα από την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μιας σοβαρής προπόνησης.

                                                      

»Το μέλλον μας ανήκει»